مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار

نقطه ی صفر راه اندازی یک کسب و کار را می توان نقطه ای حساس و مهم در کیفیت تداوم آن کسب و کار دانست چرا که در این نقطه مشخص خواهد شد که شیب نمودار پیشرفت شما منفی خواهد بود یا مثبت. یک قدم اشتباه در ابتدای مسیر می تواند این نمودار به به نموداری نزولی تبدیل کند. بنابراین باید آگاهانه و با چشمانی باز قدم بردارید. هیچ کسب و کاری نمی تواند در نقطه ی آغازین با شیبی تند به سمت بالا حرکت کند اما همین که روند رشد شما رو به بالا باشد-هر چند با شیبی کم اما مثبت- می تواند امیدوار کننده باشد. در ادامه به بررسی موارد مهم در مشاوره کسب و کار می پردازیم.

هدف از مشاوره کسب و کار چیست؟

نکته ی کلیدی و مهم اینجاست که کسب و کارها چگونه می توانند این روند را به روندی مثبت تبدیل کنند. آمار و ارقام نشان می دهد که تعداد کمی از کسب و کارها بعد از گذشت چند سال از فعالیت شان به مسیر خود ادامه می دهند و باقی از این مسیر خارج می شوند.

شما به عنوان یک مدیر تازه کار قدم در مسیری گذاشته اید که برای اولین بار قصد طی کردن آن را دارید و از بیراهه های آن خبر ندارید، پیچ و خم های این مسیر را نمی شناسید و نمی دانید که باید در نقاط بحرانی و حساس این مسیر چه تصمیمی اتخاذ کنید.

این موضوع نه تنها در مورد کسب و کارهای تازه راه اندازی شده صادق است بلکه در مورد تمامی مشاغل می تواند صدق کند. هیچ حرفه ای بدون مواجهه با ریسک رو به جلو حرکت نخواهد کرد.

مشاوره کسب و کار

این در واقع مقدمه ای بود کوتاه در باب اهداف مشاوره کسب و کار. هدف از مشاوره کسب و کار دریافت راهنمایی و مشاوره های تخصصی از افرادی ست که در حوزه پیشبرد کسب و کارها در مسیر اصلی شان دارای تخصص، دانش، مهارت و تجربه هستند. شما به عنوان فردی که یک کسب و کار را راه اندازی کرده اید با بی شمار چالش روبرو خواهید شد که در مواجهه با آن ها باید بهترین و اصولی ترین تصمیم را انتخاب کنید. مشاورین کسب و کار همان متخصصانی هستند که می توانند نمودار پیشرفت شما را به نموداری صعودی تبدیل کنند. اگر می خواهید اهداف مشاوره کسب و کار را به شکلی دقیق و موشکافانه تر بدانید در ادامه با ما همراه باشید تا این اهداف را با هم بررسی کنیم.

مشاوره کسب و کار

یکی از مهمترین اهداف مشاوره کسب و کار، کمک به مشاغل برای بقا در دنیایی ست که رقابت در آن روز به روز شدت می گیرد. بنابراین شما به عنوان یک کارآفرین در میدانی که دیگران با سلاح های قوی و قدرتمند به آن وارد شده اند نیاز به یک پشتوانه و حامی دارید. شما باید بتوانید با استفاده از سلاحی مناسب در این میدان از بقای خود دفاع کنید. این سلاح در دستان مشاورین کسب و کار است.

بر اساس آمار و ارقام به ثبت رسیده می توان ادعا کرد که بیش از 70 درصد کسب و کارهایی که دارای مشاور کسب و کار هستند بیش از 5 سال عمر خواهند کرد. عبور کردن از مرز 5 سالگی برای یک کسب و کار بسیار مهم است و هدف مشاورین در واقع این است که شما را با مشاوره های اصولی و کارشناسانه از این مرز عبور دهند.

از دیگر اهدافی که مشاورین کسب و کار دنبال می کنند کمک به کسب و کارها برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه ای ست که برای رسیدن به هدف صرف می کنند. مشاورین کسب و کار شرایطی را برای شما فراهم می کنند تا با کمترین میزان خطا و بدون نیاز به آزمون و خطا کردن مسیری درست را از همان ابتدا طی کنید. این موضوع باعث خواهد شد تا هم در هزینه های شما صرفه جویی شود و هم در زمان کوتاه تری بتوانید به بازدهی دلخواه تان برسید.

 

اتخاذ تصمیمات منطقی و مهندسی شده در زمان مواجهه با چالش ها از مهمترین اهدافی ست که مشاورین کسب و کار دنبال می کنند. اگر می خواهید مانند یک حرفه ای رفتار کنید باید مشاورین حرفه ای در کنار خود داشته باشید وگرنه هیچ کسب و کاری با آزمون و خطا نتوانسته به موفقیت برسد.

مشاورین کسب و کار پیش از اینکه تصمیمی را اتخاذ کنید و مسیری را برای پیمودن انتخاب نمایید، انتهای آن مسیر را خواهند دید و چشم اندازی از آن به شما می دهند. در واقع آن ها با در نظر گرفتن فاکتورها و عوامل وابسته و تاثیر گذار می توانند یک تخمین نسبتا دقیق از آینده کسب و کارتان پیش از برداشتن هر قدم ارائه دهند.

ارائه نقشه راه از مهمترین اهدافی ست که در دل مشاوره کسب و کار نهفته است. بدون داشتن نقشه راه نمی توان قدم از قدم برداشت. قدم برداشتن در مسیری که شناختی از آن ندارید و نقشه ای از آن در دست تان نیست می تواند شما را گمراه کند.

مشاورین کسب و کار نقشه های دقیق از مسیر پیش رو برای شما تدوین می کنند و مهمترین نکته در طرح این نقشه ها در نظر گرفتن تمامی شرایط و اتفاقاتی ست که در جریانات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور رخ می دهد. در نظر گرفتن عوامل وابسته و تاثیر گذار در طرح تدوین شده آن را به برنامه ای انعطاف پذیر و مطابق با شرایط روز جامعه تبدیل خواهد کرد.

همین نکته می تواند نشان دهنده هدف مهم دیگری باشد که مشاوره کسب و کار در دل خود پنهان کرده و آن چیزی نیست جز داشتن نگاهی واقع بینانه به شرایط موجود. بسیاری از کسب و کارها بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی روز اقدام به چیدن پلن هایی می کنند که در نهایت به در بسته خواهد خورد. اینجاست که اهمیت مشاوره کسب و کار نمایان می شود.

هدف از مشاوره کسب و کار آداپته کردن یک کسب و کار با شرایط روز و داشتن نگاهی منطقی به وضعیت پیشرفت آن است. بنابراین شما می توانید کسب و کارتان را به دور از هرگونه آرمان گرایی و رویاپردازی های دور از دسترس به شکلی واقع بینانه و منطقی رو به سمت جلو هدایت کنید.

برای دریافت خدمات راه اندازی استارتاپ با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

 

مراحل مشاوره کسب و کار

مشاوره کسب و کار به عنوان یک امر تخصصی دارای مراحل و تشریفات خاص خود می باشد. مشاوره ای می تواند کسب و کار شما را به اهدافش نایل کند که دارای مراحل مهندسی شده باشد. اما این مراحل چیست؟ چه در جایگاه موسس یک کسب و کار و چه در جایگاه یک مشاور باید از این مراحل آگاهی داشته باشید. طی کردن مراحل دقیق و اصولی به منظور ارائه مشاوره کسب و کار کمک می کند تا روند کار قابل ارزیابی باشد و بتوان نتایج را برای بررسی میزان پیشرفت مورد بررسی قرار داد.

طی کردن مراحل مشاوره کسب و کار نه تنها برای مشاورین بلکه برای صاحبان کسب و کارها نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. آن ها می خواهند بدانند که اکنون در کدام مرحله هستند و یک چشم انداز نسبی نسبت به مراحل بعدی داشته باشند. بنابراین مشاورین کسب و کار موظفند که این مراحل را به طورر شخصی سازه شده برای هر حرفه و کسب و کار تدوین کنند.

با تمام این تفاسیر مراحل مشاوره کسب و کار دارای تعدادی مراحل عمومی می باشد که تقریبا در مورد هر کسب و کاری صدق می کند. در این بخش جنبه عمومی مراحل مشاوره کسب و کار را بررسی خواهیم کرد. این وظیفه مشاوران است که مراحل را به بخش های کوچکتر بشکنند و متناسب با نوع کسب و کاری که در حال ارائه مشاوره به آن هستند شخصی سازی کنند.

کوچینگ شغلی و مزایای آن
ادامه مطلب

 

  • گام نخست از مشاوره کسب و کار؛ تدوین و انعقاد قرارداد

نخستین گام یا مرحله از مراحل مشاوره کسب و کار برقراری ارتباط بین مشاور کسب و کار و صاحب حرفه می باشد. در طی این مرحله باید جلسه ای تنظیم شود تا در آن به مسائل مهم و کلیدی پرداخته شود. در واقع پیش از اینکه قرداد منعقد گردد باید مشخص شود که هدف اصلی برای دریافت مشاوره چیست؟ آیا مشاور انتخاب شده قابلیت و توانایی ارائه راهکار در زمینه مورد نظر را دارد یا به عبارت بهتر انتخاب مناسبی برای هدف مشتری می باشد؟ لیست انتظارات و خواسته های مشتری چیست؟ فرآیند مشاوره چگونه و از کدام نقطه باید آغاز شود؟

گام نخست از مجموعه مراحل مشاوره کسب و کار در واقع گام مربوط به ارزیابی می باشد. در این گام هم مشتری اقدام به ارزیابی مشاور می نماید و هم مشاور کسب و کار مورد نظر را تا حدودی ارزیابی می کند. بررسی جزئیات مطرح شده به مشاور کمک می کند تا در انتخاب پروژه دقیق تر عمل کند و مشتری هم می تواند با محک زدن مشاور تصمیم بگیرد که آیا انتخاب درستی انجام داده یا خیر.

در صورتی که دو طرف رضایت داشته باشند قراردادی بین آن ها منعقد می گردد. در مرحله نخست اصطلاحا یخ ها باید شکسته شود و تمامی انتظارات کاملا صریح و شفاف بیان گردد. این موضوع باعث خواهد شد تا در مراحل بعدی با چالش مواجه نشوید و همکاری خوبی با هم داشته باشید.

 

  • گام دوم از مشاوره کسب و کار؛ حل مسئله و ریشه یابی

مطمئنا مشتریان با اهداف خاصی به مشاورین کسب و کار مراجعه می کنند. ممکن است هدف اصلی آن ها ایجاد ارتباط سازنده در بین کارمندان شرکت باشد. ممکن است هدف شان بهبود استراتژی های فروش باشد و یا ممکن است هدفی در راستای اصلاح فرآیندهای قدیمی و بهینه سازی بهره وری داشته باشند. در این مرحله مشاورین کسب و کار باید تشخیص دهند که آیا مشکل مطرح شده یک مشکل اساسی می باشد یا دارای زیربنای دیگری است. بنابراین باید ریشه یابی شود.

تا زمانی که ریشه مشکلات پیدا نشود امکان رفع آن و ارائه مشاوره دقیق وجود نخواهد داشت. زمان آغاز مشکل، اقدامات اصلاحی صورت گرفته تا به امروز برای رفع مشکل، ریشه مشکل و راه های برطرف سازی آن بایستی بررسی گردد. اینکه مشاورین به صورت گام به گام در این راستا حرکت کنند بسیار مهم است چرا که به موجب حرکت گام به گام می توان ریشه یابی دقیق تری را صورت داد.

 

  • گام سوم از مشاوره کسب و کار ؛ جمع آوری دیتا توسط مشاور

مشاور در این مرحله باید به طور جدی اقدام به دریافت اطلاعات نسبت به کسب و کار مورد نظر نماید. هر چند که در گام نخست اطلاعات زیادی توسط مشاور جمع آوری شده بود اما در این گام باید به طور تخصصی و متمرکز اقدام به جمع آوری دیتا در مورد آن مسئله خاص شود.

اینکه چه نوع داده هایی باید جمع آوری شود، جزئیات این داده ها چیست و کدام داده ها مهمتر و کدام از اهمیت کمتری برخوردار است همگی در این فاز مشخص خواهد شد. بعد از جمع آوری دیتا در مورد نحوه ی پیشبرد پروژه بحث خواهد شد. مشاورین در این مرحله همچنین تشخیص می دهند که با کدام یک از اعضای تیم کسب و کار باید ارتباط بیشتری داشته باشند تا در طی جلسات با آن ها گفتگو کنند.

 

  • گام چهارم از مشاوره کسب و کار؛ تجزیه و تحلیل داده ها

در این گام باید داده های جمع آوری شده مورد تحلیل و بررسی قرار گیرند. حجم زیادی از داده ها در محله پیشین جمع آوری شده است که ممکن است بخش زیادی از آن ها کاربردی نباشد بنابراین باید حجم داده ها تقلیل پیدا کند تا به تحلیل درستی در مورد آن ها رسیده شود. مشاور باید به خوبی بداند که چگونه مشتری را در این روند دخالت دهد. این مرحله مهم ترین بخش از مراحل مشاوره کسب و کار می باشد. در این مرحله برنامه ریزی های مشاوره کسب و کار پایه ریزی می شوند و اهداف نهایی پروژه و اقدامات موثر تعیین خواهند شد.

بسیار مهم است که در طی مراحل مشاوره کسب و کار، گزارش های کامل و جامعی از روند پیشرفت پروژه ارائه شود به همین منظور است که می گوییم باید میزان اطلاعات تا جای ممکن کاهش پیدا کند. ممکن است در این مرحله برخی از مشتریان با مشاورین همکاری نکنند و اطلاعات مهمی را در اختیار آن ها

قرار ندهند. فراموش نکنید که عدم همکاری شما با مشاور کسب و کار منجر به بهبود وضعیت کسب و کارتان نخواهد شد. هر چه سطح پروژه وسیع تر باشد احتمال اینکه کارمندان مقاومت بیشتری در برابر ارائه داده و همکاری نمایند بیشتر است. بنابراین مشاورین باید خود را برای قرار گرفتن در چنین شرایطی آماده کنند.

 

  • گام پنج از مشاوره کسب و کار؛ ارائه راهکار

در این مرحله مشاور می تواند به طور دقیق راهکارهای موثر را ارائه دهد. این راهکارها بعد از بررسی های و تحلیل های دقیقی که در طی جلسات روی آن ها وقت گذاشته شده است در قالب یک گزارش جامع ارائه می شود. مشتریان به طور کامل باید در جریان راهکارهای ارائه شده قرار گیرند و از روند و شیوه پیاده سازی آن مطلع گردند. گاهی اوقات برای پیاده سازی یک راهکار خاص نیاز به ایجاد یک بستر جدید می باشد که تا کنون در مجموعه وجود نداشته است.

به عنوان مثال ممکن است مشاور تشخیص دهد که باید یک واحد جدید در شرکت شما برقرار شود و وظایف جدیدی برای پرسنل آن تعیین گردد. بنابراین اقداماتی باید انجام شود که نیاز به زیرساخت دارند. به همین دلیل باید بعد از تعیین راهکار با صاحبان کسب و کارها جلساتی جهت توجیه آن ها برقرار شود.

دقت داشته باشید که راهکارهای ارائه شده توسط مشاور در این مرحله باید کاملا منعطف باشد و نباید به صورت دیکته وار به صاحبان کسب و کارها ارئه شود. مشتریان می توانند در این راستا با مشاورین تبادل نظر کنند و در صورت امکان راهکارها را تعدیل نمایند.

به عنوان مثال ممکن است یک شرکت در وضعیت فعلی خود بودجه کافی برای استخدام چند پرسنل جدید نداشته باشد و در عین حال یکی از راهکارهای ارائه شده ایجاد یک تیم قوی متشکل از نیروهای جدید باشد که طبیعتا به پرداخت دستمزد احتیاج دارد. بنابراین مشاورین باید همواره Plan B داشته باشند تا در صورت عدم امکان برای اجرای یک طرح سراغ طرح یا راهکار بعدی رفته شود. در واقع این صاحبان کسب و کارها هستند که باید تصمیم بگیرند آیا یک نقشه را اجرا کنند یا خیر. وظیفه مشاورین ارائه راهکار و پشتیبانی از تیم مورد نظر تا جایی ست که پذیرش آن وجود داشته باشد.

 

  • گام ششم از مراحل مشاوره کسب و کار؛ پیاده سازی و اجرای طرح

در مرحله قبلی در مورد راهکارها بحث شد. در همان مرحله باید در مورد راهکارهای انتخابی به نتیجه رسیده شود تا در این مرحله اقدام به عملی ساختن آن ها شود. همانطور که گفته شد اجرای راهکارهای مطرح شده توسط مشاور عمدتا به عهده سازمان می باشد مگر اینکه در قرارداد در مورد همکاری و همراهی مشاور در این مراحل نیز یک بند اضافه شده باشد. در این صورت مشاور نیز در روند بهبود و تغییرات و اجرای راهکارها همکاری خواهد کرد.

بنابراین مشاور روی اجرای صحیح فرآیندهای اصلاحی و راکارهای ارائه شده نظارت خواهد داشت تا همه چیز به طور اصولی و دقیق اجرا شود. گاهی اوقات برای رفع یک چالش و یا ایجاد یک فرآیند خاص در سازمان باید موانع خاصی از پیش پا برداشته شود که نیاز به تلاش زیادی دارد. مشاورین کسب و کار به خوبی راه و چاه این گونه چالش های را می دانند.

  • گام هفتم از مشاوره کسب و کار؛ آموزش

مطمئنا بعد از دریافت مشاوره کسب و کار، تغییراتی اساسی در سازمان شما رخ خواهد داد. شرایط ممکن است به طور کلی تغییر کند و شرح وظایف جدیدی برای افراد ایجاد شود. اضافه شدن فرآیندهای جدید، تغییرات در دستور العمل ها و شیوه های اجرایی همگی می توانند از جمله تغییراتی باشند که بعد از مشاوره کسب و کار در سازمان رخ داده است. بنابراین باید در طی جلسات آموزشی این تغییرات به گوش کارکنان برسد و آموزش های لازم به آن ها داده شود.

آشنایی با انواع کسب و کارهای خدماتی دنیا
ادامه مطلب

این مرحله در واقع یکی از مهمترین مراحل مشاوره کسب و کار می باشد. چرا که تا زمانی که اعضای یک سازمان از وضعیت اغییرات و راهکارهای جدید برای بهبود وضعیت اطلاع نداشته باشند به همان شیوه های قدیمی عمل خواهند کرد و خبری از بالا رفتن بهره وری نخواهد بود. این گام ممکن است با دشواری همراه باشد چرا که بسیاری از کارکنان به ویژه کارکنانی که مدت های طولانی با یک شیوه خاص فعالیت کرده اند در برابر تغییرات و فرآیندهای جدید مقاومت می کنند. بنابراین ممکن است مشاورین در این راستا کارشان کمی دشوار شود.

 

  • گام پایانی از مشاوره کسب و کار؛ بررسی روند بهبود و تمرکز روی مسائل جدید

در این گام باید روند تغییرات مورد ارزیابی قرار گیرد و درصد پیشرفت و بهبود وضعیت مورد پایش واقع شود. مشاورین باید مسائل را به طور جداگانه حل و فصل نمایند بنابراین نباید توقع داشت که چندین مسئله و چالش در سازمان در طی جلسات محدود مشاوره رفع گردد. در این مرحله که به نوعی مرحله پایانی و شاید آغاز مراحل جدید باشد مشاورین ممکن است اقدام به گسترش اقدامات در سطح وسیع تری از سازمان نمایند چرا که تاثیرات مثبت آن را در ابعاد کوچک مشاهده کرده اند. چنانچه وضعیت برقرار شده در سازمان وضعیت مطلوب و مورد قبولی برای مشتری باشد قرارداد به اتمام خواهد رسید و مراحل مشاوره کسب و کار نیز پایان خواهد یافت.

 

انواع روش های مشاوره راه اندازی کسب و کار

راه اندازی یک کسب و کار شاید از بیرون به نظر ساده برسد. اما با وجود شرایط فعلی جامعه و شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم این کار با چالش های بسیاری همراه است. برای اینکه بتوان کسب و کاری موفقیت آمیز را کلید زد و در طی مسیر با چالش های پیش رو مبارزه کرد باید از مشاوره راه اندازی کسب و کار استفاده نمود. این خدمات مشاوره ای توسط متخصصین و افراد حرفه ای در این حوزه ارائه می شود. بسیار مهم است که برای دریافت این خدمات به مشاورین برتر مراجعه کنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.

مشاوره راه اندازی کسب و کار می تواند به صورت حضوری یا آنلاین ارائه شود. بنابراین شما به عنوان فردی که قصد راه اندازی یک حرفه جدید را دارد می توانید از این خدمات به صورت آنلاین یا حضوری استفاده کنید. آنچه که شما در دریافت خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار باید بدان دقت کنید کیفیت خدمات است نه حضوری یا آنلاین بودن آن. بنابراین سعی کنید به دنبال یک مشاور حرفه ای و کاربلد در این حوزه باشید.

روش های مختلفی برای ارائه مشاوره راه اندازی کسب و کار توسط مشاورین در پیش گرفته می شود. برخی از مشاورین اقدام به مشاوره جلسه ای می نمایند، برخی دیگر مشاوره ها را مبتنی بر زمان ارائه می دهند و عده ای نیز ممکن است به صورت پروژه ای با شما کار کنند. به عنوان مثال در روش ارائه مشاوره به صورت جلسه ای شما باید به ازای هر جلسه مشاوره اقدام به پرداخت هزینه نمایید. اما در صورتی که ارائه مشاوره به صورت پروژه ای را انتخاب کرده باشید، دریافت مشاوره برای صفر تا صد راه اندازی کسب و کارتان با مشاور خواهد بود و به ازای پروژه ای که در دست دارید اقدام به پرداخت هزینه می کنید.

اینکه کدام شیوه را برای دریافت مشاوره راه اندازی کسب و کار انتخاب کنید به نوع کسب و کاری که قرار است راه اندازی کنید بستگی دارد. گاهی اوقات با یک جلسه مشاوره می توانید اطلاعات و دیتای کافی از مشاور دریافت کنید و گاهی اوقات پروژه به قدری سنگین است که بهتر است آن را محدود به یک جلسه نکنید و اقدام به سپردن صفر تا صد آن به مشاور نمایید.

 

اهمیت مشاوره توسعه کسب و کار

یکی از مهمترین دلایلی که مهم و پر اهمیت تلقی می کنیم داشتن انگیزه برای ادامه مسیر است. زمانی که مسیر طولانی ست و انتهای راه مشخص نیست ممکن است اعضای تیم و یا حتی خود شما به عنوان مدیر کسب و کار دچار ناامیدی و نگرانی هایی شوید که کاملا طبیعی ست. حضور یک مشاور کسب و کار می تواند مسیر پیش رو را برای شما روشن سازد و با پر کردن خلا ها، یک مشوق و تکیه گاه خوب برای شما در روزهای سخت پیش رو باشد. بنابراین پشت سر گذاشتن موانع و در هم شکستن سدها برای شما آسان تر خواهد شد.

برای اینکه بتوانید مشتریان بالقوه بیشتری را جذب کسب و کار خود نمایید باید شبکه ای قوی از افراد و کسب و کارهای مرتبط با حرفه خودتان را ایجاد کنید. اما چگونه می توانید این کار را انجام دهید وقتی هیچ کس را نمی شناسید و در ابتدای راه هستید؟ درست کردن شبکه همیشه یک چالش برای کسب و کارهاست. در ارتباط بودن با مشاورین کسب و کار می تواند این چالش را از پیش پای شما بردارد. مشاورین می توانند شبکه ای ارزشمند و قوی از مشتری های بالقوه، نیروهای کار و سایر کسب و کارهای مرتبط باحرفه شما برایتان دست و پا کنند.

در واقع می توان یکی از دلایل اهمیت مشاوره توسعه کسب و کار را شبکه سازی دانست. اگر می خواهید محدوده فعالیت تان را گسترش دهید، مشتری های بالقوه جدیدی پیدا کنید و یا نیاز به استخدام نیروی کار دارید مشاورین کسب و کار می توانند شما را در این راستا یاری کنند چرا که آن ها با تعداد افراد زیادی در ارتباط هستند و می توانند فرآیند شبکه سازی را به راحتی برای شما انجام دهند.

مشاوره توسعه کسب و کار موجب خواهد شد تا شما شناخت دقیقی از نقاط قوت و نقاط ضعف تان به دست آورید و تمرکز را روی بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت بگذارید. حاصل کردن پیشرفت در یک کسب و ار بدون تحلیل نقاط ضعف و قوت ممکن نیست. مشاوره توسعه کسب و کار کمک می کند تا تحلیل درستی از این موارد داشته باشید و به شکلی مهندسی شده آن ها را مدیریت کنید تا شرایط بهتری برای وسعت گرفتن حرفه تان فراهم شود.

 

مشاوره توسعه کسب و کار به شما کمک می کند تا:

  • ایده های خود را پرورش دهید
  • نقاط ضعف و قوت کسب و کارتان را شناسایی کنید
  • شبکه سازی کنید
  • یک طرح جامع کسب و کار داشته باشید
  • بازار حرفه خود را شناسایی کنید و قدم به بازارهای جدید بگذارید
  • پتانسیل های کسب و کارتان را ارتقا دهید
  • بودجه بندی دقیقی داشته باشید
  • در یک ساختار و چارچوب قانونی حرکت کنید و قدم بردارید
  • از رقابت و توسعه دادن حرفه تان نترسید
  • بهترین پرسنل را گرد هم آورید و در صورت نیاز پرسنل جدید و متعهد به تیم خود اضافه کنید
  • برای پرسنل شرح وظایف ایجاد کنید و در صورت لزوم آن را گسترش دهید
  • محصولات و خدمات متناسب با نیازهای بازار به لیست محصولات و خدمات خود اضافه کنید.

 

هزینه مشاوره کسب و کار

برخی از صاحبان کسب و کارها به دلیل اینکه تصور درستی از مشاوره کسب و کار ندارند ممکن است تصور کنند دریافت مشاوره کسب و کار فقط هزینه ای اضافی برای آن ها خواهد داشت در حالی که هزینه مشاوره کسب و کار در واقع برابر با یک سرمایه گذاری ارزشمند می باشد. بنابراین به چشم هزینه به این مقوله نگاه نکنید و آن را یک سرمایه گذاری پر بازده و سوآور بدانید. البته این به شرطی ست که مجموعه ای حرفه ای را برای دریافت مشاوره کسب و کار انتخاب کرده باشید.

طرح توجیهی احداث کلینیک پوست و زیبایی
ادامه مطلب

هزینه مشاوره کسب و کار در هر نقطه از ایران و در هر مجموعه بنا به فاکتورهای مختلف می تواند متفاوت باشد. ممکن است شما اقدام به دریافت نرخ و هزینه مشاوره کسب و کار از چند موسسه نمایید و در نهایت با تنوع در نرخ ها مواجه شوید. این هزینه به چه فاکتورهایی بستگی دارد؟ برای اینکه انتخاب هوشمندانه تری در این باره داشته باشید در ادامه با ما همراه شوید تا دریابید که نرخ گذاری های مجموعه های مشاوره کسب و کار به چه عواملی بستگی دارد.

  • میزان تجربه مشاورین کسب و کار

یکی از مهمترین عواملی که روی قیمت مشاوره کسب و کار تاثیرگذار می باشد میزان تجربه، دانش، مهارت و سابقه ی مشاورینی می باشد که برای دریافت مشاوره کسب و کار به آن ها مراجعه می کنید. بی شک مشاورین با تجربه و با سابقه در مدت زمان کمتر و به صورت اثربخش تری می توانند به شما مشاوره دهند و چالش هایی که با آن ها روبرو شده اید را از پیش پایتان بردارند. این افراد مدت زمان زیادی را روی پروژه های مختلف زمان صرف کرده اند و در این حوزه دانش و تخصص بالایی دارند.

بنابراین بدیهی ست که می توانند تشخیص دقیق تر و اصولی تری در مورد کسب و کار شما داشته باشند. درست مانند پزشکان متخصصی که سالهاست در عرصه طبابت مشغول اند. این افراد دارای تجربه و مهارت بالایی هستند و این تجربه و مهارت را به نرخ گرانی به دست آورده اند بنابراین طبیعی ست که برای ارائه آن به سایرین دستمزد بالاتری دریافت کنند.

  • ابعاد پروژه مشاوره کسب و کار

اینکه ابعاد پروژه تان در چه حدی ست می تواند روی قیمت مشاوره کسب و کار تاثیر گذار باشد. گاهی اوقات چالش پیش رو در سازمان یک چالش کوچک است که در زمان کوتاهی مرتفع خواهد شد. این در حالی ست که گاهی اوقات ابعاد پروژه به قدری وسیع است که ممکن است چندین ماه برای اجرای آن به زمان نیاز باشد. بنابراین با بالا رفتن ابعاد پروژه قیمت مشاوره کسب و کار نیز بالا خواهد رفت.

  • سیاست گذاری های مجموعه ارائه دهنده مشاوره کسب و کار

هزینه مشاوره کسب و کار ممکن است به صورت ساعتی، جلسه ای، پروژه ای، درصدی و یا حتی توافقی دریافت شود. این موضوع کاملا به سیاست گذاری های مجموعه ای بستگی دارد که اقدام به ارائه خدمات مشاوره کسب و کار نموده است.

به عنوان مثال ممکن است هزینه مشاوره کسب و کار به صورت ساعتی تعیین شود.  بنابراین به ازای هر ساعت اضافی که جلسه به طور انجامد هزینه مشاوره کسب و کار افزایش پیدا می کند.

در مشاوره کسب و کار درصدی ممکن است بخشی از هزینه مشاوره کسب و کار قبل از اجرای پروژه و بخش دیگر آن بعد از اتمام پروژه و در صورت رضایت مشتری دریافت شود. این شیوه از پرداخت در واقع شیوه ای ست که جزئیات آن باید در متن قرارداد آورده شود.

از طرفی هر جلسه از مشاوره کسب و کار ممکن است نرخ ثابتی داشته باشد. این موضوع نیز به سیاست گذاری های مجموعه ارائه دهنده خدمات مشاوره کسب و کار بستگی دارد. بنابراین هر چه تعداد جلسات مشاوره بیشتر شود هزینه مشاوره کسب و کار نیز نرخ بالاتری خواهد داشت.

ممکن است برخی از مجموعه ها اقدام به دریافت هزینه مشاوره کسب و کار به صورت توافقی نمایند. بنابراین طرفین به صورت توافقی یک مبلغ را برای دریافت و ارائه خدمات مشاوره کسب و کار تعیین خواهند کرد و به آن پایبند خواهند بود.

  • آنلاین یا حضوری بودن مشاوره کسب و کار

این مورد نیز در قیمت مشاوره کسب و کار تاثیر گذار می باشد. ارائه مشاوره کسب و کار به صورت آنلاین می تواند هزینه متفاوتی نسبت به ارائه مشاوره کسب و کار به صورت حضوری داشته باشد. در برخی از مجموعه ها به دلیل سیاست گذاری های خاص، شرکت اقدام به کاهش هزینه های مشاوره آنلاین می نماید تا رضایت مشتریان را به میزان بیشتری جلب نماید. با این حال ممکن است این نرخ در برخی مجموعه ها یکسان باشد. به هر حال می توان به آن به چشم یک عامل تاثیر گذار در هزینه مشاوره کسب و کار نگاه کرد.

مزایای مشاوره کسب و کار آنلاین

این روزها دیگر کسی خود را به مکان و مرزهای جغرافیایی محدود نمی کند. دنیا، دنیای خدمات آنلاین است و می توان هر وع خدماتی را از فروش محصول گرفته تا ارائه خدمات مشاوره ای به صورت آنلاین عرضه نمود. مشاوره کسب و کار نیز یکی از خدماتی ست که بازار داغی در دنیای آنلاین دارد. دریافت خدمات مشاوره کسب و کار به صورت آنلاین می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد و به همین دلیل است که کسب و کارهای زیادی به جای دریافت این خدمات به صورت حضوری اقدام به دریافت آن به صورت آنلاین می نمایند. در این بخش پایانی با ما همراه باشید تا مزایای مشاوره کسب و کار آنلاین را بررسی کنیم.

  • صرفه جویی در هزینه های مشاوره کسب و کار

یکی از مهمترین مزیت های دریافت مشاوره کسب و کار به صورت آنلاین صرفه جویی در هزینه ها می باشد. شما حتی اگر بخواهید با بهترین و حرفه ای ترین مشاورین کسب و کار هم جلسه داشته باشید به احتمال بسیار زیاد هزینه مشاوره آنلاین آن ها از هزینه مشاوره حضوری شان کمتر خواهد بود. بنابراین می توانید با صرفه اقتصادی بیشتری قدم در مسیر دریافت مشاوره کسب و کار برداشته باشید.

  • دسترسی به مشاورین حرفه ای و کارآزموده

چند نفر را در شهر و دیار خود می شناسید که مشاوره حرفه ای کسب و کار را ارائه می دهند؟ آیا افرادی که در مجموعه های مختلف فعالیت می کنند صلاحیت این را دارند که کسب و کار خود را به دست آن ها بسپارید؟ تا چه اندازه به تخصص، دانش و تجربه و مهارت آن ها اعتماد دارید؟ یکی از چالش هایی که کسب و کارها به آن مواجه هستند عدم بهره مندی از مشاورین حرفه ای در شهری می باشد که فعالیت کاری شان را در آن انجام می دهند.

شما می توانید با خدمات مشاوره کسب و کار آنلاین به بهترین و حرفه ای ترین مشاورین کسب و کار دسترسی داشته باشید و مشاوره های طلایی و اصولی دریافت کنید. بنابراین به نوعی می توانید بدون در نظر گرفتن محدوده های جغرافیایی بهترین خدمات را دریافت کنید. بسیاری از مشاورین حرفه ای کسب و کار خارج از کشور ساکن هستند بنابراین حتی اگر در شهری مانند تهران هم فعال هستید برای دریافت خدمات مشاوره کسب و کار از این متخصصین باید اقدام به دریافت خدمات مشاوره کسب و کار آنلاین نمایید.

  • سرعت گرفتن روند بهبود و تغییرات

با خدمات مشاوره کسب و کار آنلاین می توان سرعت بهبود را افزایش داد. چرا که برگزای جلسات با کارایی و اثربخش بیشتری صورت می پذیرد. چه مشاور و چه دریافت کننده خدمات بدون محدودیت در برگزاری جلسات می توانند به صورت آنلاین در هر زمان با هم در ارتباط باشند و همین موضوع موجب سرعت گرفتن روند بهبود خواهد شد.

  • انعطاف پذیری در زمان برگزاری جلسات

خدمات مشاوره کسب و کار آنلاین این امکان را به شما می دهد تا بدون در نظر گرفتن زمان اداری یا غیر اداری اقدام به برگزرای جلسات از راه دور نمایید. در واقع زمان برگزاری جلسات مشاوره کسب و کار دیگر محدود به زمان و مکان خاصی نخواهد بود و می توان در هر شرایطی جلسات را برگزار کرد.