چرا به برندینگ نیاز داریم؟

روش های موثر برندینگ

تبلیغات در هر کاری جزو مهم ترین بخش های آن محسوب می شود. زیرا راه ارتباطی تولید کننده و مشتری می باشد. مهمترین قسمت تبلیغات را می توان برندینگ دانست. این مبحث تاثیرات زیادی بر فروش محصول تولید شده دارد. به همین دلیل شرکت های مختلف، همواره به دنبال ساخت برند اختصاصی خود هستند و در راه معروفیت آن می کوشند. به همین دلیل الیت بیزینس قصد دارد که به شما بگوید که چرا به برندینگ نیاز داریم و دلیل برند سازی شرکت های مختلف چیست. اگر برای برند سازی دچار تردید هستید، این مطالب را تا انتها مطالعه کنید.

برای دریافت خدمات راه اندازی استارتاپ با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

برندینگ چیست؟ 

برندینگ (Branding) تمام روش هایی است که شما تصویری از محصول، خدمت و یا شرکتتان را در ذهن و چشم مخاطبانتان و یا مشتریان ایجاد می کنید. به عبارتی  دیگر”برندینگ” فرآیند اقدامات علمی و تخصصی است که شما یا سازمان تلاش می کنند تا برندی خلق شود. ابتدایی ترین مفهوم برای برندینگ به معنی دادن وعده در خصوص یک برند (Brand) و سپس انجام آن تعهد می باشد.

 در حقیقت این موضوع یکی از مهمترین جنبه های هر کسب و کار اعم از کوچک و بزرگ, جزئی و یا تجاری است. یک استراتژی برندینگ موثر در یک بازار رقابتی فزاینده به شما حاشیه ی عمده می بخشد. برندسازی یا برندینگ فرآیندی منظم است که برای ایجاد آگاهی و افزایش وفاداری مشتری استفاده می ­شود.

هدف اصلی برندینگ چیست؟

 هدف اصلی از برندسازی یک محصول، خدمت یا سازمان ایجاد ذهنیت و چشم انداز نسبت به تجارت خود در مشتریان است، تا جایی که رفع نیازهای خود را در گرو مراجعه به شما بدانند. این کار مستلزم دستورهای سطوح بالا و آمادگی لازم برای سرمایه  گذاری در آینده است. برندسازی (برندینگ) استفاده از هر فرصتی است تا بگوییم چرا مردم باید یک برند یا نام تجاری را نسبت به سایر برندها ترجیح و  انتخاب نمایند.

برای دریافت خدمات مشاوره کسب و کار جهت راه اندازی و توسعه کسب و کار خود با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

تحلیل PESTEL چیست و چه تاثیری بر کسب و کار شما خواهد داشت؟
ادامه مطلب

نیاز افراد به برندینگ

4 مزیت برندینگ

برندینگ دارای فواید و مزایای زیادی برای کسب و کار ما می باشد، برای اینکه بدانیم چرا به این موضوع نیاز داریم، باید با مزایای برندینگ آشنا شوید. 

1- افزایش شناخت محصولات

 وقتی برندینگ سازمان موفق باشد، مشتریان با دیدن عناصر برند (رنگ، لوگو و … ) می‌توانند برند را تشخیص دهند. سبد محصولی برند را می‌شناسند و می‌دانند که برند چه زمانی و چگونه برایشان کارآمد است. از همین بابت شناخت از برند باعث می‌شود که مخاطبان در زمان نیاز به سراغ گزینه‌های موجود بروند. گزینه‌هایی که در دسترس ذهنشان است و خیلی سریع بر تصمیم خریدشان موثر است. 

2- افزایش وفاداری مشتریان

 برندها در کنار محصول و سیستم خوب نیازمند تعامل خوب با بازار هستند. تعاملی که منجر به افزایش جذابیت برند بشود. اگر محصول خوب و تعامل خوب شکل بگیرد، به مرور زمان وفاداری مشتری قابل مشاهده است. سازمانی که مشتریان وفادار داشته باشد، هزینه های بازاریابی‌اش کم می‌شود. 

3- استمرار فروش

 وقتی برندی محبوب و ارزشمند باشد، فعالیت های بازاریابی و مارکتینگش راحت‌تر پیش می‌رود. باعث می‌شود کمپین‌های بازاریابی‌اش راحت‌تر به مخاطبان برسد و به طور کلی مخاطب با دیدن عناصر برند (لوگو، رنگ، وب سایت و … ) یاد برند می‌افتد و خود این یادآوری منجر به تبلیغ می‌شود و در نهایت فروش شما استمرار می یابد. 

برای دریافت خدمات نوشتن بیزینس پلن با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

4- تقویت حضور محصول جدید

 یکی دیگر از مواردی که سبب شده به این موضوع نیاز پیدا کنیم، این است که هر برندی در دوره فعالیتش محصولات جدیدی روانه بازار می‌کند. محصولات جدید نیازمند کمپین‌های معرفی محصول جدید هستند. باید آگاهی از برند و شناخت از برند برای محصول جدید ایجاد شود. زمانی که برندینگ قدرتمند اجرا شده باشد، محصول جدید با شانس و اقبال بالاتری به بازار وارد می‌شود و تصویر مثبت‌تری برایش در ابتدای کار خلق می‌شود.

برای دریافت خدمات طراحی مدل کسب و کار با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

اهمیت قیف فروش در بازاریابی
ادامه مطلب

نیاز امروزه افراد به برندینگ

نیاز به برندینگ از آن دسته نیازهایی است که تقریبا تمام تولید کنندگان آن را حس کرده اند و به دنبال برندسازی برای محصولات خود هستند. برنده یک کار تخصصی است و بسیاری از شرکت ها بخش مخصوص برای برندسازی و تبلیغات خود را دارند. اگر شما برای برندسازی شرکت خود به دنبال متخصصان این امر می گردید، می توانید به سایت الیت بیزینس مراجعه کنید. این شرکت ۰ تا ۱۰۰ مراحل برند این را برای شما انجام خواهد داد. فقط کافی است که به این سایت مراجعه کنید و با مشاوران و متخصصان فعال در این زمینه، مشورت نمایید. 

WhatsApp
Telegram
Email
LinkedIn
Print
Facebook
Twitter
Pinterest
Skype

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه