توصیه ‌های استراتژیک برای مدیران تازه‌ کار

توصیه ‌های استراتژیک برای مدیران تازه‌ کار

در گذشته های دور برای انتخاب مدیران تنها معیار و ملاک مورد بررسی، سنجش هوش آن ها بود. هر فردی که دارای IQ بالاتری بود به عنوان مدیر انتخاب می شد. اما این روزها مدیریت استراتژیک مانند گذشته امری ساده و عاری از پیچیدگی نیست که بتوان تنها با اکتفا به IQ بالای یک فرد لقب مدیر را به او داد. مسئولیت پذیر بودن و داشتن تعهد از ویژگی های یک مدیر خوب است. با این حال هیچ فردی مدیر زاده نمی شود.

برای دریافت خدمات نوشتن بیزینس پلن دانشجویی با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

توصیه ‌های استراتژیک برای مدیران تازه‌ کار

هیچ مدیر تازه کاری نمی تواند همچون یک مدیر حرفه ای و خبره عمل کند چرا که مدیریت اساسا به تجربه بالا نیاز دارد. در این مطلب قصد داریم تعدادی از مهمترین توصیه های استراتژیک برای تبدیل شدن به یک مدیر خبره را با مدیران تازه کار در میان بگذاریم. بنابراین همراه ما باشید.

برخورد دستوری را کنار بگذارید و عضوی از تیم باشید

اگر تصور می کنید مدیریت به معنای دستور دادن و امر و نهی کردن به کارمندان است همین حالا مدیریت را ببوسید و بگذارید کنار! یک مدیر خوب مدیری است که به جای دستور دادن به کارمندان به آن ها بال و پر دهد و به جای اجبار کردن کارمندان به انجام فعالیت ها در آن ها ایجاد انگیزه و اشتیاق نماید. بنابراین به قول معروف جوگیر نشوید و از اولین روزهای کاری رفتارهای دستوری نداشته باشید. شما باید تعادل را حفظ کنید و در عین داشتن رفتار دوستانه شعله های اشتیاق را در وجود کارمندان بیدار کنید.

با شیوه “رهبری موقعیتی” آشنایی پیدا کنید

شما در جایگاه یک مدیر باید به خوبی بدانید که با هر کارمند چطور برخورد کنید. در واقع نحوه رهبری و مدیریت کردن هر کدام از کارمندان باید مختص به خود آن ها باشد. اگر بخواهید در مورد تمام کارمندان به یک شیوه عمل کنید به زودی شکست خواهید خورد. شما باید به خوبی بدانید که در برابر هر فرد، در هر موقعیت و در هر شرایط باید چه واکنشی از خود نشان دهید و چگونه شرایط را تحت کنترل درآورید؛ به این مهارت می گویند “رهبری موقعیتی”.

برای دریافت خدمات نوشتن بیزینس پلن تجارتی با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

مدیریت استراتژیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟
ادامه مطلب

شناخت عمیق کارمندان وظیفه شما است

مدیرانی که هیچ شناختی از کارمندان خود ندارند هرگز پیشرفت نخواهند کرد. بنابراین به عنوان یک مدیر تازه کار سعی کنید کارمندان خود را عمیق تر بشناسید. اگر نیاز است در اوقات استراحت کمی با آن ها وقت بگذرانید و در مورد هدف های شغلی، نقاط قوت، نقاط ضعف و علایق آن ها اطلاعات کسب کنید. شناخت بهتر کارمندان موجب خواهد شد تا در محول نمودن وظایف به آن ها موفق عمل کنید و از توانمندی کارمندان خود به شکل بهینه در راستای رسیدن به اهداف بلندمدت سازمان بهره بگیرید.

در برابر انتقادات جبهه نگیرید

کارمندان مدیری که در برابر انتقادات جبهه می گیرد را یک مدیر ضعیف می دانند. بنابراین اگر کارمندان شما انتقاد، پیشنهاد یا نظری دارند با روی گشاده آن را بپذیرید و به آن ها این اطمینان را دهید که روی نظر یا انتقاد آن ها فکر خواهید کرد. حس ارزشمندی و احترام بهترین حسی است که می توانید به کارمندان خود دهید.

شیوه مدیریت استراتژیک مدیر قبلی را تحلیل کنید و نقاط ضعف او را پیدا کنید.

یکی از مهمترین توصیه های استراتژیک برای مدیران تازه کار بررسی شیوه مدیریت مدیر قبلی است. مطمئنا مدیر قبلی ضعف هایی در عملکرد خود داشته است که آثار آن به جای مانده. این ضعف ها را بشناسید و سعی کنید آن ها را با شیوه مدیریتی خود رفع و رجوع نمایید.

برای دریافت خدمات نوشتن بیزینس پلن رستوران با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

از کارمندان نظرخواهی کنید

یکی از مهمترین توصیه های استراتژیک که از زبان تام پیترز؛ استاد خوشنام حوزه مدیریت بیان شده این است که برای حل مشکلات از کارمندان خود نظرخواهی کنید. پرسیدن نظر کارمندان روشی محترمانه برای همفکری است.

برنامه استراتژیک تدوین کنید

شما به عنوان یک مدیر تازه کار وظیفه دارید که ماموریت ها، ارزش ها و چشم اندازهای سازمان را بشناسید و برای رسیدن به اهداف بلندمدت سازمان برنامه ریزی کنید. در این راستا باید تیم خود را جهت دهی کنید. تعیین وظایف، تخصیص منابع و زمانبندی و تحلیل گزارش های پیشرفت به عهده شما خواهد بود. با این کار در واقع جاده رسیدن به موفقیت را هموار خواهید کرد.

برای دریافت خدمات نوشتن بیزینس پلن استارتاپ با مشاوره کارشناسان خبره، کلیک کنید.

مدل کسب و کار محصول رایگان
ادامه مطلب

نتیجه گیری در باب نکات استراتژیک برای مدیران تازه‌ کار

مدیریت اساسا کاری دشوار است و نیاز به مهارت های بسیار مهمی چون مهارت برقراری ارتباط، توانایی مذاکره، مدیریت روابط، مدیریت زمان، تخصیص بهینه منابع، مدیریت بحران، تصمیم گیری در شرایط سخت و پویایی بالا دارد. افزایش خودآگاهی، مطالعه مداوم در مورد تکنولوژی های جدید و سازگار شدن استراتژیک با شرایط مختلف شما را از یک مدیر تازه کار به مدیری با تجربه تبدیل خواهد کرد.

WhatsApp
Telegram
Email
LinkedIn
Print
Facebook
Twitter
Pinterest
Skype

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه